Call CentersMi a Call Center?
Egyszerre filozófia és gondolkodásmód, amely hatékony folyamatokkal, ügyfélorientált magatartással és fejlett technológiával magas színvonalú ügyfélszolgálatot eredményez. Egy olyan kommunikációs központ, mely professzionálisan kezeli a nagytömegű bejövő vagy kimenő hívásokat a vállalat és ügyfelei között. A Call Center integrálja a vállalat teljes információs hálózatát és az ügyfelekkel történő kommunikációt
A gyors reakció és a hatékony ügyintézés, munkaszervezés megköveteli a munkafolyamatok teljes automatizálását, teljesítménymérését és dokumentálását. Ezek azok a területek, ahol a call center előnyei igazán megmutatkoznak. Különösen a sok, heterogén vevőstruktúrájú cégek alkalmazzák sikerrel a call centereket. A Call Center és a korszerű IT tecnológia teremti meg azt a lehetőséget, hogy az ügyfél szinte mindent el tud intézni telefonon keresztül:


A Call Center előnyei: Olyan nemzetközileg is alkalmazott ügyfélbarát, korrekt, szakszerű és folyamatosan megújuló ügyfélkapcsolati tevékenység, amely elősegíti új vevők, ügyfelek megszerzését és a meglévőek hosszú távú megtartását, a hibabejelentések kezelését és a hibák gyors elhárítását.

  • Növeli az értékesítési lehetőségeket
  • A nagyobb fokú automatizáltság miatt csökken a hibalehetőség
  • Folyamatosan biztosítja az ügyfelek megelégedettségét, kényelmi érzetét
  • Erősíti a vállalat image-t
  • A jobb szervezettség miatt költséget takarít meg.

A specialitás: a GeoCampaign

A Mountner & Pitman Kft. 2006 óta áll kapcsolatban az Algotech Kft.-vel, amely ezen a szakterületen a közép-európai független vállalkozások egyik vezető ereje. A Mountner & Pitman Kft. a GeoCampaign fejlesztésében jelentős szerepet vállalt és vállal.

 

Mi GeoCampaign?

A GeoCampaign a Call Center funkcionalitását bővíti ki azáltal, hogy képes a bejövő és kimenő kampányok különböző csatornákon való kezelésére konzisztens módon. A GeoCampaign segítségével az ügynök az ügyféllel való kapcsolat során folyamatos segítséget kap, a használt kommunikációs csatornától függetlenül. Az ügynök lehet élő operátor, vagy automatizált ügynök, mint például egy IVR esetében. Az ügyféllel létrejövő interakció lehet dialógus, például egy élő ügynök esetében, illetve lehet interaktív menü formátumú, mint például az IVR esetében. SMS kampány esetén az interakció kapcsolat nélküli kérdés-válasz munkafolyamat formátumot ölt.

 

A GeoCampaign részletes ismertetőjét ide kattintva megtalálhatja. Ide a küldött pdfet kellene belinkelni

 

A GeoCampaign-t már használó vállalkozások listáját ide kattintva tekintheti meg.